Voor al onze trouwe, maar ook voor al onze nieuwe klanten hebben wij een abonnement welke u de mogelijkheid geeft om uw hairextensions in de maanden dat u ze ook daadwerkelijk draagt, te betalen.

Het hairextensions abonnement voor 1 of meerdere behandelingen

Het abonnement geeft u extra garanties, altijd het goedkoopste verwijder tarief en betaalgemak. Dit abonnement is van toepassing op Hairloxx Professional en Gold Fever. Het hairextensions-abonnement is een service waarvoor geen rentekosten betaald worden.

ONZE ABONNEMENTEN

Wat krijg ik 3 maanden abonnement 12 maanden abonnement 12 maanden abonnement
Aantal behandelingen 1 3 4
Verwijderen Ja, 1x Ja, 3x Ja, 4x
Hernieuwen Ja, om de 4 mnd Ja, om de 3 mnd
Gratis bijhouden Ja Ja
Administratiekosten € 25,- Geen Geen
Garantie 1 jaar 1 jaar
In termijnen betalen 3 termijnen
(per maand)
12 termijnen
(per maand*)
12 termijnen
(per maand*)

Administratiekosten en/of abonnementen worden verwerkt in 3 of 12 maandelijkse termijnen. De eerste termijn betaalt u in de salon bij de behandeling. De overige termijnen worden in de daarop volgende maanden op de laatste dag van de maand van uw rekening geïncasseerd

Het 3 maanden abonnement

Met het hairextensions abonnement voor 3 maanden heeft u 1 behandeling hairextensions inclusief het verwijderen hiervan, op het moment dat het voor u wenselijk is. Dit kan ook na  4 maanden (maximaal) draagtijd zijn. Echter bij het 3 maanden abonnement betaalt u € 25,- administratiekosten welke verwerkt zullen worden in de 3 maandelijkse termijnen. De eerste termijn betaalt u in de salon bij de behandeling. De 2 overige termijnen worden in de 2 daaropvolgende maanden op de laatste dag van de maand van uw rekening geïncasseerd.

Het 12 maanden abonnement met 3 behandelingen

Bij dit hairextensions abonnement heeft u recht op 3 behandelingen voor het plaatsen van de extensions inclusief 3 behandelingen om uw hairextensions te laten verwijderen. U betaalt deze 3 behandelingen in 12 maandelijkse termijnen. De eerste betaling geschiedt in de salon ten tijde van uw eerste plaatsing. De overige 11 maandelijkse termijnen worden vanaf de maand na de behandeling op de laatste dag van de maand automatisch geïncasseerd. Iedere 4 maanden worden uw hairextensions verwijderd en er worden weer nieuwe geplaatst. Het tussentijds knippen van uw extensions en uw eigen haar is kosteloos gedurende het hele jaar. Het gehele jaar heeft u garantie op uw hairextensions.

Het 12 maanden abonnement met 4 behandelingen

Dit is in principe hetzelfde abonnement als het 12 maanden abonnement met 3 behandelingen. Echter het verschil zit in het aantal behandelingen per jaar. De draagtijd van hairextensions is 3-4 maanden. Voor alle klanten die er de voorkeur aan geven om iedere 3 maanden hun hairextensions te vervangen is dit een uitermate geschikt abonnement. Iedere 3 maanden heeft u een afspraak op 1 van de locaties van Beauty by Roos Hairextensions om uw extensions te laten vervangen. Met dit abonnement heeft u dus recht op 4 behandelingen inzetten en 4 behandelingen verwijderen van uw hairextensions. Uiteraard geldt ook bij dit abonnement dat u kosteloos, gedurende het hele jaar, uw hairextensions  en uw eigen haar kunt laten knippen. U heeft uiteraard ook bij dit abonnement een jaar lang garantie.

Voorwaarden om een abonnement te kunnen afsluiten

  1. Een minimale leeftijd van 18 jaar.
  2. U bent officieel in Nederland woonachtig.
  3. U bent in het bezit van een Nederlands paspoort of een Nederlands identiteitsbewijs. Wij accepteren geen rijbewijs als identiteitsbewijs.
  4. U heeft een Nederlandse bankrekening welke op uw eigen naam staat.
  5. Bovenstaande documenten dient u mee te nemen alvorens er een abonnement afgesloten kan worden.
  6. Een abonnement kan alleen afgesloten worden indien dit voor eigen gebruik is. Het is niet mogelijk om voor een andere persoon een abonnement af te sluiten.

 

Voorwaarden tijdens het abonnement

  1. U kunt maximaal 2 weken voorafgaand aan de geplande datum terug komen voor het opnieuw plaatsen van uw hairextensions. Anders zou het kunnen voorkomen dat u na 8 maanden, het 12 maanden abonnement al volledig verbruikt hebt. Dit is niet wenselijk voor zowel u als klant als voor LUXX kappers.
  2. Indien er een betalingsachterstand ontstaat tijdens uw abonnement, dient deze eerst te worden voldaan alvorens wij u een nieuwe behandeling kunnen inplannen.
  3. Abonnementen worden automatisch beëindigd na het einde van uw contract. Wenst u uw abonnement te verlengen, dan wordt er in de salon wederom een nieuw abonnement voor u opgesteld. Hiervoor vragen wij opnieuw uw legitimatiebewijs en uw bankpas. Dit nieuwe abonnement zal na ondertekening van start gaan.
  4. Het is niet mogelijk om tussentijds uw abonnement te beëindigen. Mocht u twijfelen over een jaarabonnement dan adviseren wij u te kiezen voor een losse behandeling of een 3 maanden abonnement.

Voor de maandtarieven kun u kijken bij onze reguliere hairextensions-prijslijst. Daar staan ook alle maandtarieven van de hairextensions van uw keuze

Pin It on Pinterest

Share This