Gold Fever

Gold Fever Hairextensions zijn hairextensions in het hoogste segment van de markt. De uitvinder van de hairextension en oorspronkelijke oprichter van Great Lengths, David Gold, heeft dit nieuwe merk op de internationale markt gebracht samen met zijn zoon Thomas Gold.

Door de omvangrijke en jarenlange ervaring die David en Thomas hebben, waren en zijn zij in staat deze perfecte extensions te maken in het kwalitatief hoogste segment van de markt.

Wat zijn Gold Fever Hairextensions?

Gold Fever Hairextensions zijn speciaal ontwikkeld volgens een verbeterd productieproces. Geheel op ecologische en milieuvriendelijke manier worden de haren verwerkt tot Gold Fever extensions. Door de flexibele aanhechting is Gold Fever in staat om de expansie van droog naar nat haar op te vangen.

Herkomst van Gold Fever

Het haar voor de Gold Fever extensions komt rechtstreeks van de Sri Prasanna Someshwara tempel in het Kolar district in Zuid India. Doordat David en Thomas al meer dan 20 jaar het haar bij deze tempel kochten, weten ze precies hoe dit haar te behandelen tot hairextensions.

Productie van Gold Fever

de volledige productie van de Gold Fever hairextensions gebeurt in eigen fabrieken in India. Het zwarte Indiase haar wordt langzaam ontkleurd waarna het weer ingekleurd wordt tot de kleuren die Gold Fever aanbiedt. Respect en veiligheid voor milieu, medewerkers, extensions, cultuur en religie zijn tijdens het productieproces erg belangrijk.

Waar komt Gold Fever vandaan?

De productie van de Gold Fever extensions gebeurt volledig in India. De distributie en facturatie vindt plaats vanuit Londen. Levering is binnen een dag, waar dan ook in Europa.

Waarom kiest u voor Gold Fever?

Wanneer u de hoogste kwaliteit ter wereld wenst, kiest u voor Gold Fever. Hier hoort dan ook een prijskaartje bij welke zich meet met de prijzen van Hairdreams en Great Lengths.

Hoe worden de Gold Fever extensions geplaatst?

Met de speciaal ontwikkelde Gold Fever machine worden de extensions in uw haar geplaatst. U kunt kiezen of u de extensions rond of plat gezet wilt hebben.

Het verwijderen van Gold Fever extensions

Met speciale verwijdervloeistof en een hairextension-verwijdertang worden de Gold Fever extensions na 3 tot 4 maanden verwijderd. Dit is pijnloos en volledig veilig voor uw eigen haar.

Pin It on Pinterest

Share This