Blow Dry Bar

Dé eerste Blow Dry Bar in Breda – Luxx kappers

Bij LUXX kappers Blow Dry Bar maken we ‘bad hair days’, en de talloze uren die je spendeert om ze te voorkomen, verleden tijd. Of het nu onderdeel is van je wekelijkse schoonheidsritueel, een spontane verwenning, of een voorbereiding op een speciale gebeurtenis, onze stylisten staan klaar om je te laten genieten en verzorgen je haar tot in de puntjes.

Wie zegt dat je lokken er alleen op hun mooist uit hoeven te zien na een kleuring en een knipbeurt? Bij LUXX kappers Blow Dry Bar geloven we dat je het altijd verdient om er op je best uit te zien! Daarom hebben we onze luxe salon ervaring gecombineerd met föhnen en stylen zonder dat je geknipt of gekleurd hoeft te worden.

Hoe werkt onze Blow Dry Bar?

De ‘Blow Bar’ is ons ‘blow dry bar’ concept rechtstreeks uit de VS geïmporteerd….maar met een Nederlandse twist! Bij de ‘Blow Bar’ gaat het om eenvoud en focus, super blow -en föhnervaringen, een makkelijk te begrijpen menu en professionele stylisten die ervoor zorgen dat je je geweldig voelt als je de deur uit gaat.  Je haar wordt gewassen en geföhnd onder het genot van een heerlijke Latte, cappuccino, smoothie of een goed glas wijn!

No cuts, no color. Just wash, blow and go!

Pin It on Pinterest

Share This