LUXX kappers is één van de weinige hairextension specialisten in Nederland die is begonnen met garantie te geven op behandelingen met hairextensions. Garantie op uitgevallen plukken, garantie op de extensions en garantie op een goed product en kapsel. De innovativiteit van LUXX kappers gaf hierin de doorslag. LUXX kappers weet dat deze garantie waargemaakt kan worden waardoor wij deze service in de wereld van hairextensions hebben geïntroduceerd. Door de lat zo hoog te leggen, werken alle medewerksters continu aan verbetering en wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Standaardgarantie

Drie maanden garantie geldt uitsluitend wanneer u problemen ervaart of uitgevallen plukjes meeneemt. Deze zetten wij kosteloos terug. Deze garantie is alleen van toepassing op de door ons ingezette hairextensions van de merken Hairloxx Professional of Gold Fever. Zoals onze medewerkers u zullen adviseren, maar zoals u ook in het verzorgingsadvies zal lezen kunnen andere verzorgingsproducten de aanhechtingen van de hairextensions flink aantasten. De garantie is dan ook alleen van toepassing indien gebruik wordt gemaakt van de door ons geadviseerde producten uit de haarverzorgingslijn van Hairloxx Professional Haircare. Deze is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en het behoud van uw eigen haar alsmede van uw hairextensions.

Klachten

Wij doen ons uiterste best om al onze klanten goed van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ondanks de garantie en de u geboden oplossing in de salon niet tevreden bent over onze diensten.U kunt dan contact opnemen met LUXX kappers.

Onze salon is bereikbaar per email: Info@luxxkappers.nl of telefonisch via het telefoonnummer: 0031 (0)76 737 01 87 .Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot en met 18.00 uur en zaterdag van 08.00 uur tot en met 16.00 uur.

Wij streven er naar om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen, doch uiterlijk binnen 7 dagen zullen wij uw klacht schriftelijk of telefonisch beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This