Hairloxx Extensions Professional

Hairloxx extensions kiest u wanneer u kiest voor top kwaliteit! Hairloxx extensions hebben ultra kleine aanhechtingen die wij zowel rond als plat zetten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw haarverlenging perfect aansluiten en onzichtbaar met uw eigen haar vermengd. Doordat wij zoveel kleuren kunnen bestellen, kunnen wij de extensions volledig laten opgaan in uw eigen haar. Hierdoor zal niemand zien dat u hairextensions draagt.

Kleuren

Bij Luxx kappers kunnen wij in de lengtes 35/40 cm en 55/60 cm in maar liefst 23 prachtige kleuren. Van de super warme rood tinten van Hairloxx Cape Town, naar de blonde Loxx van Hairloxx Saint-Tropez.  Van de  bruintinten van Hairloxx New York tot de tinten van Hairloxx Milan bestellen. Er is altijd een kleur die bij u past. Om het mooiste resultaat te creëren mengen wij het liefst twee tot vijf kleuren welke gebaseerd zijn op uw eigen haarkleur.

Wanneer kiest u voor Hairloxx hairextensions?

Wilt u goede kwaliteit hairextensions dan kiest u voor het merk Hairloxx extensions. Hairloxx heeft ultra kleine aanhechtingen die wij zowel rond als plat zetten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw haarverlenging perfect aansluiten en onzichtbaar met uw eigen haar vermengd. Doordat wij zoveel kleuren kunnen bestellen, kunnen wij de Hairloxx extensions volledig laten opgaan in uw eigen haar.

Herkomst Hairloxx Extensions

Het haar waarvan deze hairextensions gemaakt worden, komt van een aantal geselecteerde tempels in India. Hier komen de vrouwen meerdere keren in hun leven om hun haar te offeren. Dit haar wordt verkocht door de tempels waardoor zij scholen en kinderopvang kunnen bouwen. Op deze manier is iedereen erbij gebaat. In Italië staat de fabriek die de extensions onder strenge voorschriften produceert. De productierichtlijnen zijn tijdens een universitaire studie ontwikkeld. Hierdoor kan er een constante kwaliteit gewaarborgd worden. Het merk Hairloxx Professional is ontstaan uit de wens om luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions te produceren voor de zelfbewuste vrouw. Maak direct een afspraak voor uw Hairloxx extensions.

Pin It on Pinterest

Share This