Werkwijze en advies

Het belangrijkste van het plaatsen van hairextensions is het bespreken van uw wensen. Wat wilt u, wat verwacht u? Verder bespreken we welk merk hairextensions het beste bij u past. Niet alleen qua structuur, maar vooral ook qua wat u dagelijks met uw haar wilt doen. Föhnt u bijvoorbeeld uw haren veel, of gebruikt u liever de stijltang? Of misschien geeft u er de voorkeur aan om uw haar op laten drogen en er weinig tijd aan te besteden? En wilt u een haarverlenging of wilt u juist een volumebehandeling?

Daar start ons advies. In overleg met de kapster bespreken we wat het beste bij u en uw budget past. U wordt door ons geadviseerd inzake de verschillende merk-mogelijkheden en de hoeveelheid extensions er voor u nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Voor een volumebehandeling heeft u doorgaans aan 75 hairextensions voldoende. Voor een haarverlenging heeft u bij een “normale” haardikte voldoende aan 125 hairextensions, anders meer. Hierover geven wij allemaal advies.

Bij het plaatsen van de hairextensions houden we rekening met de vorm van uw hoofd en de natuurlijke haargroei. Dit is bij iedereen anders, wat het plaatsen van hairextensions tot maatwerk maakt.

Kleurbepaling

Vervolgens zullen we de kleur van uw hairextensions bepalen. Over het algemeen zullen we voor meerdere kleuren kiezen om zo het natuurlijke effect te creëren wat we met uw hairextensions willen bereiken. Ook eventuele highlights en of lowlights kunnen we exact matchen met de extensions ten opzichte van uw eigen haar. Aangezien uw eigen haar van nature ook meerdere kleur nuances bevat, bereiken we door gebruik te maken van meerdere kleuren hairextensions, hetzelfde natuurlijk effect.

Haarlengte

Er zijn meerdere lengtes mogelijk met hairextensions. Wij werken met lengtes variërend van 30 tot en met zelfs 60 cm.  Hiernaast ziet u een lengte indicator. Hier kunt u zien wat de verschillende lengte mogelijkheden zijn met hairextensions.

Wij hebben geen hairextensions op voorraad. Dit betekent dat we tijdens uw eerste intake gesprek een vervolgafspraak maken om uw extensions te kunnen gaan plaatsen.

Hairextensions

De haren van onze hairextensions zijn van 100% human hair geproduceerd. Dit betekent dat u de hairextensions dus gewoon kunt wassen, verven, krullen, stijlen en alles wat u normaal gesproken met u haar doet. Wij hebben alle kleuren en lengtes van Hairloxx Professional. Wilt u een aparte kleur, heeft u een zeer lange lengte nodig of heeft u krullend haar, geeft u dit dan even aan bij het maken van uw afspraak.

Systeem voor het zetten van extensions

Wij werken met de twee beste systemen op het gebied van hairextensions. Onze apparatuur is altijd up-to-date. Er wordt door ons uitsluitend met veilige machines gewerkt, welke óf door middel van warmte óf door middel van geluidsgolven de hairextensions bevestigen in uw eigen haar. Zowel bij de warmte machine als de Ultra Sonic (geluidsgolven), kunt u kiezen voor een ronde of een vlakke aanhechting. Beiden hebben voordelen, wij zullen uiteraard kijken wat het beste bij uw haar past.

Verzorging van hairextensions

Het belangrijkste aan de verzorging van de hairextensions is het borstelen en de verzorging er van. Het borstelen is ongeacht voor welke hairextensions u kiest hetzelfde. Het is belangrijk dat u twee maal daags uw haar en uw hairextensions goed uitborstelt. Dit voorkomt klitvorming. De hairextensions worden vanzelfsprekend niet meer gevoed door de hoofdhuid. Om de hairextensions lang mooi te houden, is het dan ook raadzaam om de juiste verzorgingsproducten gebruiken. Uiteraard krijgt u van ons een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis. Bij de juiste verzorging kunt u de hairextensions ongeveer 4 maanden laten zitten. Daarna zullen wij deze met een speciale verwijdervloeistof weer voor u verwijderen.

Garantie op hairextensions

Wij zijn trots op onze manier van werken en zijn overtuigd van onze kwaliteit. Wij geven dan ook 3 maanden garantie op de door ons geplaatste hairextensions.

Let op: Medicijnen, stress en zwangerschap kunnen de haaruitval beïnvloeden dus kunnen van invloed zijn op het verliezen van de hairextensions. Wij vragen u hier rekening mee te houden en  dit door te geven als u de extensions laat plaatsen. Mocht u  nog vragen hebben over de hairextensions of plaatsingen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This