Kapper Breda

Kapper Breda en omgeving. Er zijn kappers in Breda, maar bij niemand gaat u met zo’n LUXX gevoel weg als bij LUXX kappers. LUXX kappers is een nieuwe kapsalon met top-stilisten. Gelegen in de bruisende wijk het Ginneken in Breda zorgen wij dagelijks weer voor blije klanten. Onze dynamische kapsalon met een stijlvol chique tot hippe snit. Wij ontvangen u in een gezellige, sfeervolle kapsalon waar altijd ruimte is voor een kopje koffie. Wij zijn pas tevreden als ons klanten dat ook zijn.

Bij de kapper Breda kunt u altijd terecht voor de trends en de laatste haarmode. Onze top-stilisten zijn op internationale trainingen geweest en kunnen u alle ins- en outs vertellen. De naam zegt het al, wij staan voor een LUXX ervaring en gebruiken hiervoor dan ook speciale merken. De haarproductlijn van Davines. bestaat uit verschillende soorten, verf, verzorgende producten, shampoo, maskers en styling producten. Voor elk type haar hebben we binnen LUXX kappers de juiste oplossing. Zoekt u een kapper in Breda? En bent u op zoek naar een exclusieve behandeling of ervaring. Kom dan eens gezellig langs in onze salon. We kunnen u adviseren en denken graag mee.

U gaat niet alleen naar de kapper als u uw haar te laten knippen of stylen maar ook om uw haar gezond te houden. Door speciale behandelingen blijft uw haar gezond en blijft het goed verzorgd. Het ziet er dan weer een stuk vlotter uit.

Maak direct een afspraak of kom langs in onze salon zonder afspraak.
LUXX kappers – Kapper Breda

 

Pin It on Pinterest

Share This