Kapper Ginnekenweg Breda

Kapper Ginnekenweg Breda, LUXX kappers, een gloednieuwe dynamische kapsalon. LUXX kappers is te vinden midden in de bruisende wijk Ginneken. Onze haarstilisten zijn zeer gespecialiseerd en hebben zowel nationale als internationale trainingen en cursussen gevolgd om LUXX kappers te maken tot wat het nu is. Zij hebben o.a. trainingen gevolgd in New York, Milaan, Londen, Kopenhagen en Parijs. Bij ons kunt u terecht voor de laatste trends op het gebied van haarmode. Onze top-stilisten zullen u adviseren.

Behandelingen
Bij LUXX kappers gaat het verder dan een simpel kappersbezoek. We vinden het belangrijk u een volledig LUXX ervaring te geven door middel van onze kennis en ervaring. We zijn gestart met allemaal stilisten die gespecialiseerd zijn en onze klanten willen helpen op een hoger niveau. Graag zorgen we voor een sfeervol bezoek. U kunt bij LUXX Kappers terecht voor verschillende behandelingen. Hairextensions van de merken Hairloxx en Gold Fever. Met een garantie op onze behandelingen overtreffen we de verwachtingen van onze klant. Hairextensions Breda en omgeving, lees alles over de mogelijkheden en garanties! Bekijk hier al onze behandelingen

Maak direct een afpraak.
Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle salon. Ervaar een LUXX gevoel! Bent u eens op zoek naar een gespecialiseerd en vooral gezellig kappersbezoek, kom dan eens naar LUXX kappers, dé kapper Ginnekenweg Breda.

Pin It on Pinterest

Share This