OVER ONS

LUXX kappers is een nieuwe en dynamische kapsalon gelegen in de bruisende wijk het Ginneken in Breda. De salon heeft een strakke maar toch zeer warme uitstraling waar veel met natuurtinten is gewerkt. Van stijlvol chique tot hippe snit, onze ervaren haarstylisten ontvangen u met veel plezier.

Door de nationale en internationale trainingen en cursussen die onze topstyliste  in o.a. New York, Milaan, Londen, Kopenhagen en Parijs hebben gevolgd, bent u bij LUXX kappers altijd verzekerd van de laatste mode en trends op het gebied van het kappersvak. U kunt ook in onze Salon terecht voor Hairextensions. We leven ons in, in uw wensen en geven u een passende look die uw uitstraling versterkt. Vanzelfsprekend werken we met de nieuwste en beste producten van het exclusieve merk Davines.

Laat u verwennen en in de watten leggen door ons team. Geniet van een heerlijke hoofdmassage tijdens het wassen, de beste koffie van Breda of een overheerlijke smoothie.

Oprichtster van LUXX kappers  Margot Lips: “LUXX kappers staat voor diversiteit en creativiteit op onze nieuwe locatie hebben we hier veel rekening mee gehouden. Denk bijvoorbeeld aan de warme mooie natuur kleuren in onze salon, comfort en luxe in alle facetten.  Onze klanten blijven terugkomen dankzij onze professionaliteit en uitgebreide service. Wij willen dat al onze klanten met een glimlach de salon verlaten en daar doen wij veel voor!”

LUXX kappers werkt met de high-end producten van het exclusieve topmerk Davines.

De service kent geen grenzen. Er is continu een host aanwezig die zorg draagt voor snelle en persoonlijke service. Je wordt ontvangen met heerlijke koffie, thee, smoothie of een goed glas wijn en het is mogelijk om een gezonde lunch te laten bezorgen. Haren wassen is compleet met hoofdhuidmassage. LUXX kappers wil dat jij je thuis voelt en geniet! It’s all about YOU.

ONS TEAM
De topstylisten van LUXX kappers.
Margot Lips

Eigenaresse, Topstyliste

Stefanie Smeur

Topstyliste

Quincy Lensveld

Topstyliste

Pin It on Pinterest

Share This